Gedicht op maat

Bent u op zoek naar een gedicht op maat voor een bijzondere gelegenheid? Of kan uw entreehal/buitengevel wel een mooie tekst gebruiken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Eerder deed ik dat o.a. voor War Child Holland.

Copy

Woorden zijn alles en alles is woorden. Woorden, zijn dan ook hetgeen waardoor uw product of dienst voor een groot deel staat of valt. Ik help u daarom graag bij het schrijven van uw succesformule! In opdracht bedenk ik slogans, verhalen voor merchandising en promotieteksten. Eerder deed ik dit o.a. voor MUNGRA Fashion en ENKA Keukens.

Spoken words

Spoken word is voor mij dé manier om woord en gevoel zo dicht mogelijk bij het publiek te krijgen. Als artiest schrijf ik naast mijn eigen werk ook veelvuldig spoken word stukken in opdracht die ik dan graag kom voordragen of inspreken. Eerder deed ik dit voor o.a. Amsterdam UMC.

Workshops

In woorden ontdekken we de wereld en vinden we haar opnieuw uit. Door op een andere manier naar woorden te kijken, ontdekken we een nieuwe wereld waarin talloze mogelijkheden schuil gaan. De wonderen van de woordkunst. Graag doorloop ik dit avontuur met uw scholieren, studenten of collega’s door middel van zelf ontwikkelde workshops. Eerder deed ik dit met diverse Almeerse scholen.

Wrap ups

Tijdens uw evenementen komen er een hoop sprekers aan bod en bent u op zoek naar een afsluitende spreker die alles samenvat in een bewoording die de boodschap van uw evenement onvergetelijk maakt. Dat ben ik! Eerder deed ik dit o.a. voor het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

LATEN WE SAMENWERKEN!
Menu